x

Killer Queenfull Stage Show
Åhaga, Borås
D. 2012.03.03 Kl. 20:00

Engelska ”Killer Queen” med sångaren Patrick Myers som frontfigur har vunnit utmärkelsen som just det band som ligger närmat den originalartist som man försöker efterlikna. I detta fall en av världens största rockband genom tiderna – QUEEN.

Trots att Queens karismatiska sångare, Freddie Mercury gick bort redan 1991 och att Queen som band upphörde 1995, så lever deras musik kanske mer än någonsin.

Att i samma stund som det runt omkring i världen, turnerar fler band än någonsin med Queen material på repertoaren och det sätts upp Musikaler baserade endast på bandets musik, bli utsedda till det band som ligger närmast originalet är naturligtvis ett mycket stort erkännande.

Att man under en konsertkväll med ”Killer Queen bjuds på alla klassiska Queenhits från, ”We Are The Champions” till ”Bicycle Race”, från ”Crazy Little Things Called Love” till ”Bohemian Rhapsody” försämrade naturligtvis inte bandets chanser att vinna utmärkelsen - ”Worldwide Tribute Band Of The Year”.

Killer Queen tar sitt uppdrag på allra största allvar. Allt ifrån Brian Mays svallande lockar och Freddie Mercurys karaktäristiska tandrader, ner till det sista ackordet som spelas under konserten, är i det närmaste identiskt med förebilderna.

Killer Queen som turnerar runt på de stora arenorna i världen, inte sällan med 10 000-tals åskådare, passar på att stanna till i Borås för konsert lördagen den 3 mars 2012 kl 20.00

Storslagen show med härliga specialeffekter!