x

Blindside + Khoma
Sticky Fingers
D. 2012.03.03 Kl. 19:00

Nytt datum för ny konsert kommer inom kort.
Man kommer då att kunna använda sin gamla biljett till den nya konserten.

Önskar ni att få era pengar tillbaks så ska man kontakta vårt callcenter på 0771-130150 mellan 10.00-17.00.

Datum: Lördag 3 December

Klubb: KONSERT TOP FLOOR

Tid: ca. 19:00

Ålder: 18 år


KHOMA


Khoma släppte sitt senaste album "A Final Storm" i april 2010. Skivan fick lysnade recensioner och har getts ut i hela Skandinavien och även i Tyskland, Österrike och Schweiz. Skivsläppet följedes av en hyllad turné och albumet belönades med en Grammis för Årets hårdrock.


På ytan kan det se ut som en ohelig allians. Sedan starten 2003 har Khoma förenat totalt mörker och melodiskt vemod, emotionella urladdningar och politisk urkraft. Brutalitet och ömsint skörhet i samma rum. Men det finns en röd tråd.


http://www.myspace.com/khomaBLINDSIDE


Stockholsmbandet Blindside bildades redan 1994, då som ett mer renodlat hardcore band. Två år senare gav man ut sin första EP.

Bandet vart snabbt uppmärksammade av det amerikanska och tillika kristna bandet P.O.D. som pushade för ett kontrakt med 3 Points, en underetikett till Elektra Records. 2002 släpptes så bandets genombrotts album och med detta rönte man stora framgångar, framförallt i USA. Efter detta är väl resten egentligen som man säger, historia.

Som ett av Sveriges hårdast turnerande band, mer ofta utrikes än i Sverige, tillhör numera Blindside det absoluta toppskiktet inom den alternativa metalcore de spelar idag. Nu har det dock åter blivit dags för ett par spelningar på hemmaplan igen.

Blindside är ett band att upplevas på scen.

Blindside är ett svenskt hardcoreband med stora framgångar i USA.
Blindside var, tillsammans med 30 Seconds to Mars, förband till Linkin Park under turnén i Nordeuropa i maj 2007. Bandet består av Christian Lindskog, Simon Grenehed, Tomas Näslund och Marcus Dahlström.

_____________________________________________