x

Stygg + Rebel Rebel + Milk Collective
Debaser Medis
D. 2011.24.09 Kl. 19:00

Fjärde året startar nu! Och vilken säsong det kommer bli. Två gånger i månaden tar vi över Debaser Medis och nu på lördag inviger vi med besök från Göteborgs hetaste klubb - Yaki-Da och Götets hetaste DJ-akt - Rebel Rebel. Vi bjussar också på det bästa Stockholmsnatten kan erbjuda. Svintunga electropopakten Stygg, dansyrvädret Niklas Roennmark och tight och svettig dans med Milk Collective.

Vi säger: NEVER MISS A CHANCE TO DANCE!

LÖR 24 SEPTEMBER

STYGG [LIVE], REBEL REBEL [LIVE/DJSET] , YAKI - DA [DJSET], NIKLAS ROENNMARK, MILK COLLECTIVE och LOADED DJS

STYGG
David Strindberg och Johan Bring är herrarna bakom STYGG och skapar svintung electropop som känns som att bli överkörd av ett ånglok. Tidigare i somras släppte dom sitt debutalbum Get Thee Behind Me Satan som du kan lyssna på Spotify! Bandet går på ca 2300! Missa inte det!

REBEL REBEL
Rebel Rebel hann knappt bildas tidigt våren 2011 innan de bokades till bland annat Knarrholmen festivalen. De har redan hunnit bli signade av Adore Music och gigat runt en hel del i sommar, b.la. tillsammans med starka influenser som The Magician, Mark E och Mighty Mouse. Helt vanlig Belgisk Disco på Göteborgska alltså! E.P.n Lokomotiv Sven kommer i november

NILKAS ROENNMARK
Niklas är killen som älskar med cd-spelarna och publiken. Har spelat på de klubbarna i Stockholm som är värda att nämna där han också har värmt för MRTN, Surkin, Vitalic osv. Han har en förkärlek till feta basslines och peppad house. Han är nyligen signad till Lenaf Records där han går under namnet Nik Rowan och kommer släppa sina egna remixer och original.


MILK COLLECTIVE
MILK med deras tre medlemmar är den nya generationen av up and coming klubbmoguler. De styr och ställer i Stockholm, både vid skivspelarna och bakom kulisserna. Gänget är på väg att växa ifrån att vara ett kollektiv och mer emot att bli ett musiksyndikat. Dom levererar attityd, attraktion och utförande vart dom än tar sig i Sverige. Gör er redo för ett smorgasbord fullt med delights. Dem levererar som vanligt en skön blandning av djungelrytmer, fidget och köttiga elektroniska mästerverk. Missa inte.