x

Lock Up
Nöjesfabriken hämta på Scala
D. 2012.05.01 Kl. 22:00

Lock Up

Om du skulle fråga fans av extrem metal vilka Tomas Lindberg (At The Gates, Disfear), Shane Embury (Napalm Death) & Nicholas Barker (ex-Cradle Of Filth, ex-Dimmu Borgir) är får du snabbt en positiv respons! Vad händer då om de lirar tillsammans? "Supergrupp" är en benämning som inte alltid lever upp till den hype som skapas, men i det här fallet är det få fans av den hårdare skolan som ser besvikna ut!
Lock Up skapades som ett sidoprojekt utav Shane, Nick & Jesse Pintado (Napalm Death) som ville ta tillvara det som gör old-school death och thrash metal så bra, men samtidigt toppa det med riktigt snabba blastbeats! Resultatet? Fantastiskt såklart!
Nya alstret "Necropolis Transparent" släpptes tidigare under 2011 & är bandets tredje platta och första studioalbum på 8 år. Vägen hit har kantats utav medlemsbyten, ständiga problem att hitta tillfällen att stå på scenen och ett dödsfall som lade bandet temporärt på is..
Men med senaste tillskottet Anton Reisenegger (Criminal, Pentagram) står bandet stärkta och taggade att köra över Sverige!
Karlstad får sin egen dos utav death/grindcore precis när det behövs som bäst för att bränna bort sviterna av jul/nyår. Torsdagen den 5/1 gästar bandet Metal Clüb & Rockbaren/Nöjesfabriken!
Ålder: 20 år (18 år vid förköp)

Köpt biljett hämtas på Scalateatern
senast den 4/1 kl 18,00 eller valfritt ticnetombud.