x

Bigbang
Sticky Fingers
D. 2011.08.12 Kl. 19:30

BIGBANG TILL STOCKHOLM OCH GÖTEBORG!

Norges mesta kalifornier BigBang kommer till Sverige. I juni mottog de stående ovationer då de agerade support till Eric Clapton i Ericsson Globe, nu kommer de tillbaka för två stopp. Den 8 december spelar de på Sticky Fingers i Göteborg och den 9 december står de på Göta Källares scen i Stockholm. Biljetterna finns att köpa från och med den 25 augusti.

Om ett år firar BigBang tjugo år som band. Inte många band får möjligheten att göra detta. Att dessutom sammanfatta dessa år med att vara ett av Norges absolut bästa liveband, haft ett flertal hits på radion och skapat sig en fanbase som är mer än väl passionerat dedikerade till bandet är än färre förunnat.

Sångaren och gitarristen Øystein Greni har med sin enastående fingertoppskänsla för melodier lagt grunden för BigBangs framgångar. Med senaste skivan ”Epic Scrap Metal” lyckades de foga samman tolv låtar till en sagolikt skön enhet som fyllde våra hjärtan och sinnen med idel vackra bilder. När skivan släpptes gick den rakt in på den norska albumlistans förstaplats där den ockuperade positionen i över fyra veckor. Kritikerna hyllade albumet och kallade det ”kompromisslöst” och ”storslaget”.

På den efterföljande turnén som tar dem till Sticky Fingers i Göteborg och Göta Källare i Stockholm kan vi garantera en oförglömlig upplevelse. Kompromisslös och storslagen. Missa inte!

Åldersgräns: 18 år

Dörrarna öppnas kl 19.30

Arrangör: www.livenation.se