x

Abramis Brama
Debaser Slussen
D. 2011.03.12 Kl. 20:00

2009 P3-Guld nominerades Abramis Brama inom rock/metal för sitt album "Smakar Söndag". Detta kraftfulla band som oftast jämförs med tidiga Sabbath i stil och attityd har tidigare gjort några oförglömliga spelningar på Debaser Slussen och nu är det alltså dags igen.

Efter att ha avslutat festivalsommaren 2010 på Skogsröjet i Rejmyre stängde Abramis Brama in sig i studion för att snickra fram nytt låtmaterial till ett kommande album. Abramis Brama är alltså tillbaka med sin svängtunga rock och svenska lyrik!

Tusentals mil på vägarna har gett resultat och gjort bandet till en vida omtalad & tight liveakt. Med den totala energin som bandet släpper lös på scenen kan man omöjligt undvika att bli överkörd, säger många av dem som upplevt gigen, och de fanatiska fansen blir fler och fler. Och har man sett en spelning så gör man det gärna igen, och igen...

The Graviators från Karlshamn och Malmö kommer att se till att denna lördag blir lite mer fulländad än någonsin. Med sin förkärlek för riff från de mellersta delarna på de brittiska öarna kring Birmingham har de under september påbörjat arbetet med ett nytt album som beräknas komma i början av nästa år. Misstänker att vi kommer att få en rejäl dos av lite skitig arbetarmetal ikväll och ett par kommande albumspår.

Stay tuned or be doomed

Örebrotrion Asteroid som ligger i facket psykadelia och rock inleder kvällen.

Klubben är Püssy a Go Go.

Gäst Dj David (klubb Rub The Sleep Out)