x

Julglans - the Beatles, Abba, Elvis Queen
Gamla Slakteriet
D. 2011.25.11 Kl. 18:30

XTRA! EXTRA!
Julen kommer i år igen – den här gången till Gamla Slakteriet i Umeå

Vi på Tiljan är stolta att kunna erbjuda en fantastisk julgala med norrländska förtecken – både maten och underhållningen är närproducerad och av högsta kvalité. Kvällen börjar med glöggmingel i vårt norrlandsrum, sedan sätter vi oss till bords och intar ljuvlig julmat signerad Umeås kockstolthet Jösta Nordin. Givetvis finns en dignande dessertbuffé. Bli inte förvånad om magikern och illusionisten Peter Varg dyker upp och bjuder på häpnadsväckande fingerfärdigheter. När maten avnjutits drar showen igång och vi avslutar sedan kvällen med DJ/Coverband. Kort sagt en sprakande helkväll i julens tecken!

The Beatles, ABBA, Elvis Queen - nu har du chansen att uppleva några av världens största band och artister live i en och samma show - The Tribute Show! 10-mannabandet Waterloo - utsett till världens bästa ABBA-band och som turnerat i mer än 25 länder,
Johan Boding från "A night at the opera", Joakim Sjöqvist - stjärnan i succéproduktionen "One night with the king" samt Olle Nilsson från Beatles-bandet Liverpool. Missa inte årets show med ett hejdlöst ös och låtar alla känner igen!