x

Warriors! Fruit Bats + Gold Leaves
Debaser Malmö
D. 2011.30.11 Kl. 19:00

Förra gången så gick Cloudberry vidare till finalen den 28 dec genom att muta folket med kakor och fantastiska hit låtar, och som sagt alla knep är tillåtna i Warriors.
Rusty Beat Funkade ut den till max och det var svårt att stå still.

Denna gången, näst sista innan finalen den 28 dec så kör vi en liten twist på det hela.
Vi har nämligen bjudit in 2 av Malmös hetaste crew med lite mer attityd och kaxighet att battla i Warriors, som utmanare till PR byråerna i finalen den 28 dec. Oj oj oj....

Dom som ska battla är inga mindre än....

DIN GATA

Vs

FIRST LADIES

Host: J-Ro The Liks

Dj´s: Rob Love & lil gud

Vj: Transfett

Inredning: Ladies First

Film & Foto: Bascar Prod

Smink: Veronica Anahi


Chicagogruppen Fruit Bats som leds av Eric D. Johnson, som även ingått i fina The Shins , har spelat spelat in sin femte platta, "Tripper", i Los Angeles. Ett smart drag kan tyckas då klimatet brukar avspegla sig en hel del i musiken genom en sådan flytt. Tänk bara på The Thrills, som bytte Dublin mot Kalifornien inför debutplattan "So much for The City". Nu verkar inte solen och sjyssta stränder gjort lika starkt intryck på Fruit Bats. De har behållit sin folkpop och de utsökta melodierna från det fantastiska albumet "The Ruminant Band" från 2009 men inte kryddat det så mycket med typiska LA-refränger. "Tripper" som släpptes i augusti är utgiven på den grymma etiketten Sub Pop som även är hem för, inom kort albumaktuella, The Shins.

Denna kväll i Malmö delar de scen med Gold Leaves som är ett projekt av Grant Olsen, ena halvan av Seattle folk duon Arthur & Yu.


Varmt välkomna!
Warriors Crew & Debaser