x

Il Divo
Ericsson Globe
D. 2012.24.03 Kl. 19:30

Markera 24 mars i kalendern – operapopundret Il Divo landar äntligen på svensk mark för en konsert! De har sålt mer än 25 miljoner album världen över, varav otroliga 350.000 i Sverige. Snart släpps uppföljaren till succén ”The Promise” (2008) och i mars kommer de alltså hit med full orkester för en konsert på Ericsson Globe i Stockholm.

Året var 2004 och männen bakom fyra av världens bästa sångröster lyckades med konststycket att uppfinna en hel musikgenre genom att kombinera opera med popmusik. Sju år senare, som en av världens mest framgångsrika grupper med över 25 miljoner sålda album, deklarerar nu Il Divo att deras fjärde världsturné går av stapeln 2012. Först ut är Europa och i mars kommer de till Sverige och Stockholm. Deras femte studioalbum, ”Wicked Game”, släpps i Sverige den 30 november och innehåller tolkningar av bland andra ”Don’t Cry For Me Argentina”, ”Time To Say Goodbye”, ”Come What May” och såklart ”Wicked Game”.

Il Divo, som består av David Miller, Carlos Marin, Urs Buhler och Sébastien Izambard, har tidigare sålt ut tre världsturnéer och därigenom uppträtt för miljontals fans i fler än trettio länder. Ett av dessa länder är Sverige, och vi är både glada och tacksamma att kärlekshistorien Il Divo – Sverige håller i sig och att de nu väljer att komma tillbaka. Senast de var här 2008 fyllde de Ericsson Globe till bredden i en storslagen och stämningsfull konsert och allt pekar på att upplevelsen kommer bli minst lika stor denna gång.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!