x

Arenans Julkonsert
Lindesberg Arena
D. 2011.16.12 Kl. 18:30

Arenans Julkonsert
Varmt välkomna till årets julkonsert på Lindesberg Arena fredag den 16 december. Med så många duktiga talanger i trakten satsar vi nu på en julkonsert i egen regi. Med lokala artister, som bland andra Christoffer Sjögren, Martin Almgren och coverbandet Slam Jam bjuder vi in Er till en helkväll med julsång på arenan.

Konserten börjar kl. 18.30 och består av två akter på vardera 45 minuter. I pausen underhålls både vuxna och barn; den RIKTIGA jultomten är på plats så barnen kan lämna in sina önskelistor. Alla barn som vill får gärna klä sig i luciadräkt, tomtedräkt eller stjärngossedräkt för att skapa en härlig julstämning. Dessutom får de vara delaktiga i showen under andra akten!
I pausen öppnar vi också upp julstugan på andra våningen där det finns försäljning av smått och gott, både ätbart och drickbart som hör julen till.


Det "Vilda Julbordet" med bland annat björnstek, älg- och renkött, vildsvin och hjort på bordet serveras från kl. 16.00 i Arenarestaurangen. Reducerat pris av julbord i samband med julkonsert. Gäller vid uppvisande av konsertbiljett i restaurangen. För bokning av bord ring 0581-739101.

Välkommen till din hemmaplan – Lindesberg Arena – där allting händer!