x

Nicke Borg Homeland
Babel
D. 2011.18.11 Kl. 20:00

Presenteras av KulturbolagetSupport: Abalone DotsNicke Borg Homeland på SverigeturnéNicke Borg har haft ett framgångsrikt år. Backyard Babies-sångaren fick sitt stora genombrott som soloartist då han deltog i Melodifestivalen 2011 med ”Leaving Home”, låten som blivit en av årets mest spelade på radio. I slutet av oktober ger han sig ut på en Sverigeturné med start i Stockholm på Acoustic Bar på Scandic Grand Central.EP:n ”Chapter 1”, som släpptes i fjol, var startskottet för Nicke Borg Homeland.
I maj kom fullängdaren ”Chapter 2” som bland annat innehåller ”Leaving Home” och nya singeln ”All Stars”. Succén följdes upp med spelningar på många av Sveriges festivalscener i somras.”Det ska bli otroligt kul att äntligen få möta publiken på nära håll och presentera tillskott i bandet, special guests och gamla Backyard Babies låtar i nya versioner.", hälsar Nicke Borg.Åldersgräns: 13 årNicke Borg Homeland som spelar på Babel den 18 november kl 20:00 har numera fri entré.

Ta med dig din biljett till konserten så får du tillbaka pengarna du lagt ut på biljetten i dörren på kvällen av konserten.