x

Is Tropical + Ditt Inre
Debaser Slussen
D. 2011.19.11 Kl. 20:00

Loaded kommer tre gånger denna vinter att ta Debaser Slussen i sitt grepp och bjuda på fantastiska klubbkvällar. Först ut är den 19 november när de bjuder på fantastisk dansanta Is Tropical. Deras monsterhit The Greeks närmar sig så sakta men säkert 3 000 000 views på youtube och är årets i särklass bästa musikvideo.

I djbåsen bjuder de på Pelle Höök tillsammans med ostoppbara Johan Granath och uppfinningsrika Mash Up International.

Öppnar kvällen gör Stockholmsnykomlingarna Ditt Inre.

Som om det vore nog med det - nej! Samma kväll firar vi att världens största aktionsbaserade miljöorganisation Greenpeace fyller 40 år i år! Denna helg är också organisationens nya skepp Rainbow Warrior III på besök i Stockholm, och det ligger förtöjt vid Skeppsbron från 19-21 november. Vi gillar Greenpeace och slår därmed ihop vår grymma klubbkväll till en sprakande grön fest full av överraskningar, ballonger, pynt, radioaktivt avfall och pumpande bas. Vi börjar redan kl 20 med Greenpeace förfest i Debasers bakficka. Kom och fira!

IS TROPICAL [UK]
London-trion Is Tropical har i år tagit över stafettpinnen från The Drums. Solblekta syntar, sorglösa melodier som stiger upp i gryningen och danssugna trummor. Med franska hipster-labeln Kitsuné som förvaltare bygger Is Tropical smått perfekta elektroniska drömmar om allvar som går att skjuta upp, om nätter som inte går över och en ungdom som aldrig vill ta slut. I somras körde de över Popagandafestivalen och redan då bestämde vi oss för att vi måste boka dem i denna höst och låta dem får hela Debaser Slussen att dansa.

DITT INRE
Ditt Inre är en Stockholmsbaserad duo som består av Hampus Klint och Einar Andersson. Melankolisk pop som vibrerar till gränsen av dans med en fot i framtiden och den andra i graven. Mörkt och ljust upplyftande på samma gång. Spännande.


PELLE HÖÖK [LOADED DJS]
Eldsjälen som står bakom Loaded. En av de gladaste och mest sympatiska DJs:en som Stockholmsnatten kan erbjuda. Han har de smackat över de flesta av Stockholms dansgolv. Det blir alltid smattrande indietronika, disco och indie i genreöverskridande dansgolvseufori. Ingen fot står stilla när han släpps lös i djbåset.

JOHAN GRANATH
Det värmländska villebrådet Johan Granath jagas ständigt av popens herrar och damer. Han har ett förlutet som kungen av mystiska klubben Runaway. Denna lördag tar han skydd i djbåset på Debaser Slussens scen och levererar magisk indietronika.


MASH UP INTERNATIONAL
Mash Up International spelar färgstark elektronisk klubbmusik med fokus på rytm och tung bas. De har uppmärksammats för sina briljanta covers på Veronica Maggios "Jag Kommer" och Miike Snows "Animal". Gör musik med rötterna i angolansk kuduro, jamaikansk dancehall, Trinidads karnevalrytmer och Brasiliens Baile Funk. Från skivspelarna levereras alltid en energisk fest fylld av svett, lycka och dans.

DANIEL SAVIO
Daniel Savio föddes med funken i blodet och har trixat med beats och vänt plattor sedan barnsben. Med två kritikerrosade soloalbum i bagaget har han fått ett välförtjänt rykte om sig att vara en av de bästa elektroniska beat-smederna från Skandinavien. Savio, Skweee-genrens urfader, hittar vägar att srkuva musiken bortom det vi är muskaliskt vana vid. Denna kväll får vi smaka på det som gjort Savio till stjärna - grymt tryck utlovas när han fixar med lo-fi instrument, synthslingor och tunga takter. Särskilt coolt blir det denna Greenpeacekväll, när Savio kör sitt set från bryggan på Rainbow Warrior III, rakt in i Debasers bakficka!

GRACE KELLY SYNDROME - DJ
Ojoj hur ska detta sluta. DJ-duon Grace Kelly Syndrome består av Stockholmsbaserade tjejerna Jessica Clareus och Yulia Lindberg. Dom spelar en blandning av retroinspirerad electro swing, nostalgiska hits och svettig burlesque-untz. De hämtar inspiration från det glamourösa 50-talet och har hjärtan som klappar i ett fasligt dansant tempo för prickiga klänningar, tatuerade män och inte minst ösig musik.

GREENPEACE
Greenpeace är världens största aktionbaserade miljöorganisation och i år fyller vi 40. Det har varit 40 år av kamp för miljön, mot klimatförändringar och global orättvisa. 40års jubileumet firas samtidigt som vårt nya flaggskepp Rainbow Warrior III sjösätts. Under sin jungfrufärd besöker skeppet Sverige, och mellan 19-21 November får allmänheten möjligheten att besöka henne vid Skeppskajen i Stockholm. Vi firar hennes ankomst med fest på Debaser! Kl 20.00 börjar vi med en förfest i bakfickan. Kom och fira!