x

Avatar + Support
Sticky Fingers
D. 2012.17.02 Kl. 21:00

Öppnar: 21.00
På scen (förband) ca 21.30


Åldersgräns: 18 år


Avatar är nu aktuella med skivan ”Black Waltz” som släpps den 25 januari. Det är bandets fjärde studioalbum och innehåller bl.a. första singeln "Torn Apart”. Videon till titelspåret har redan blivit omtalat världen över på grund av alla starka scener ifrån det amerikanska freakshow gänget Hellzapoppin. Avatar har på nya albumet medvetet utvecklat ett nytt sound med hjälp av stjärnproducenten Tobias Lindell (Mustasch, Europe). Avatar albumdebuterade redan 2006, då som artonåringar, och har sedan dess turnérat med några av världens största band som Megadeth, Helloween, Stone Sour och In Flames runt om i världen. Räkna med att detta kommer vara en av 2012 års absolut mest omtalade och intressanta svenska hårdrocksreleaser!

NEMIS står för  New Music In Sweden och huserar ca en gång i månaden på Top Floor.

Med ambitionen att skapa en självklar mötesplats för undergroundkulturen i Göteborg, där både lokala och riksintressanta band får visa upp sig, har nu Studiefrämjandetsstora rikstäckande musiksatsning.

För att spela på Nemis måste ni delta i Studiefrämjandets musikverksamhet. När det gäller Studiefrämjandets festivalscener på bl a Sweden Rock och Peace & Love, är alla band är välkommna att ansöka om att få spela!
Kontakta Studiefrämjandet på orten där du bor om du vill spela på Nemis.

Ett samarbete mellan Studiefrämjandet och Sticky Fingers.
Hemsida: www.nemis.se