x

Knife Party
Debaser Medis
D. 2012.17.02 Kl. 19:00

Presenteras i samarbete med Dans Dakar

Om det är något som vår kära huvudstad verkligen har saknat genom åren så är det förutom (insert random rolig grej) en klubb som faktiskt på riktigt inriktar sig till fullo på större akter inom electro, dubstep och ja, all musik som rör sig i närheten också. Frukta ej, i vinter startar vi upp Gum 'N Bass och det kommer vara just vad vi alla suktat efter. På Stockholms bästa klubbscen, Debaser Medis så kommer residenterna Rechord och Nik Rowan varsamt att boka upp en rad akter som du inte kommer hitta någon annanstans i Stockholm under vintern och det kommer göras utan kompromiss. Till premiären som kommer hållas den 17e Februari så ville varken vi eller Debaser snåla och har därför gått ut hårt med:

KNIFE PARTY
Rob Swire och Gareth McGrillen har med sitt monsteralias Pendulum i ryggen stigit likt solen i sommarnatten och det lär dröja tills det blir aktuellt med skymning. Deras remix på Save The World tog förra året världen med storm och nu under hösten så har dom försett världen med låtar som "Internet Friends", "Zoology" (feat. Skrillex), "Tourniquet" och inte minst "Antidote" som dom producerat tillsammans med Swedish House Mafia. Både Internet Friends och Antidote har lyckats klättra upp till Top 10 på Beatport och nu under December så släppte dom sin första officiella EP, "100 % No Modern Talking" - detta gjordes dessutom helt gratis genom deras hemsida. Det ska bli en ära att få flyga hit Knife Party och bjuda Stockholm på något som alla väntat på så länge.

RECHORD
Joakim Alfvén, a.k.a Rechord, kör Stockholmssyndromet på Slakthuset, residentdj på Spy Bar och ACE, producerar kioskvältare och är Stockholms mest energiladdade och tekniskt kunniga DJ. Han kommer köra eget material, andras material, kanske ditt material också, hur som helst vet vi att vad han än kör så kommer det smälla högt och du kommer att gilla det!

NIK ROWAN
Nik Rowan aka Niklas Roennmark är killen som älskar med cd-spelarna och publiken. Har spelat på de klubbarna i Stockholm som är värda att nämna, han har värmt för Surkin, Vitalic m fl. Han har en förkärlek till feta basslines och peppad house. Han är signad till Lenaf Records där han släpper sina egna remixer och original.

LILLA BAREN: GRACE KELLY SYNDROME
Ojoj hur ska detta sluta. DJ-duon Grace Kelly Syndrome består av Stockholmsbaserade tjejerna Jessica Clareus och Yulia Lindberg. Dom spelar en blandning av retroinspirerad electro swing, nostalgiska hits och svettig burlesque-untz. De hämtar inspiration från det glamourösa 50-talet och har hjärtan som klappar i ett fasligt dansant tempo för prickiga klänningar, tatuerade män och inte minst ösig musik.

OBS OBS OBS!
Eftersom vi samarbetar med Stockholms bästa festival för dansmusik är det fri entré för alla er som köpt biljett till Dans Dakar. Visa bara upp er utskrivna biljett så kommer ni in for free, allt i mån av plats, så kom i tid!

Varmt välkomna!