x

The Sound of Arrows + World Tour
Debaser Slussen
D. 2012.28.01 Kl. 20:00

Våra favoritelectropopvirtuoser i The Sound of Arrows är hemma igen. Aktuella med nytt material som följer succér som Tiësto-remixade Nova! Som vi har längtat! Det är länge sedan de fick oss att hoppa och taket att lyfta - äntligen är det dags igen.

WORLD TOUR
Sparks är inte bara en av förra årets bästa låtar utan landade också jämtländska World Tour skivkontrakt i USA. Etiketten heter Cascine och är en utstickare från legendariska Göteborgsbolaget Service. Snart släpps debut-EP:n "Believe".

Tobias Gerhardsson, Felix Hedberg och Merike Kjaergaard rör sig i ett ljudlandskap av reverbdränkta gitarrer, mjuka syntmattor och svävande sång. World Tour tar inga genvägar och är fulla av influenser utan att vara strömlinjeformade. Du kommer definitivt höra mer av World Tour under 2012, kom ihåg var du hörde dem först.

"En modern Dancing in the Dark som badar i norrländskt ljus" //Nicholas Ringskog Ferrada-Noli om "Sparks" i Nöjesguiden.

Via länken nedan hör du dessutom deras hyllade version av Karl X Johans "Fantasies"
KLUBBPREMIÄR FÖR OPPOSITIONEN!

Oppositionen kommer smygande.
Oppositionen drabbar er med full smärta.
Oppositionen talar alltid ur skägget.
Oppositionen söker inga allianser.
Oppositionen vägrar rätta sig i leden.
Oppositionen bär tygskor på vintern.
Oppositionen gillar datorer och gitarrer.

Oppositionen älskar popmusik som sliter hjärtat ur kroppen.

Oppositionen är allas nya popklubb och består av:
Andreas ”Skägget” Nilsson (Club King Kong, Downtown),
Sara-Märta ”Smärtan” Höglund (Velocity Girls, Musikguiden i P3),
och Micke ”Smygarn” Andersson (Club King Kong, Pop Songs).

Gästdjs i DFB:
Från northern soul till Lustans lakejer. Parker Lewis, med 2011 års bästa svenska rockskiva i bagaget och Matilda Berggren från, tyvärr nu nedlagda, oljudsshoegazesvensktvemodsbandet Mixtapes and Cellmates sköter skivvalen i DFB. Det kan bara bli succé.