x

Agent Side Grinder Feat. Skriet Och Henric De La Cour - Releasefest!
Debaser Slussen
D. 2012.09.03 Kl. 20:00

Synthpunkarna Agent Side Grinder släpper den 22:e februari sitt nya album "Hardware” och passar på att fira detta med en releasefest på Debaser Slussen. Detta är gruppens tredje skiva och uppföljaren till hyllade “Irish Recording Tape” från 2009, som tog bandet ut på tre Europa-turnéer, bl.a. som förband till Suicide.

På “Hardware” stiger Agent Side Grinder återigen in i sin musikaliska tidsmaskin, har en rendezvous med gamla mästare, såsom Kraftwerk, Einsturzende Neubaten och Depeche Mode och tar dem alla med på en våghalsig resa in i framtiden.

Klädda i svarta arbetskläder, utrustade med en arsenal av analoga maskiner och laddade med sitt starkaste låtmaterial hittills, är Agent Side Grinder redo att utmana både gårdagens och morgondagens musik. Övriga medpassagerare denna kväll är indieikonen Henric de la Cour och de svenska mästarna i melankoli, Skriet.

I dj-båset på stora dansgolvet hittar vi Fredrik Strage & Katti Bodynerv.

I DFB: Millis och Rebecka.
Millis är tjejen bakom berlinklubben Pluto som fort blev en oas för berlintörstande, postpunk- och gothpopkonnässörer rotar fram indiepopen som fastnat i hjärtat och electropopen som skapar nya danshimlar. Rebecka som spelar synth i fantastiska Elenette tar dig närmare lyckan via Joy Division-skrammel, Creations-klassiker och diverse pop-pärlor. Tillsammans kommer de okrönta popdrottningarna inte lämna någon utan dansfeber.