x

After Work Med Webbklubben
Debaser Malmö
D. 2012.17.02 Kl. 17:00

Webbklubben har varit en väldigt trevlig och återkommande tillställning på våra AW's i Stockholm. Där kurerat av vår förlängda webbhand Earth People.

Nu bjuder vi, tillsammans med syn-ack.se och talkative.se, in Malmös webbyråer till AW häng på Debaser Malmö, I god copy-pastande anda beskriver vi webbklubben så här:

"Webbklubben är en serie afterwork-klubbar, av och för små webbyråer. Gemensamt för alla dessa byråer är att de älskar bra webb, semiobskyr musik, och öl.

Det hela är enkelt. Vill du fylleprata om typ javascript är du oerhört välkommen. Kom tidigt dock, det är afterwork-läge. "

Musiken som spelas kommer Emil Björklund ta hand om. Emil kommer röra sig mellan psykadelisk nyfolk eller vad man ska säga (Dr Dog, Dirty Projectors, Maps & Atlases osv) och skramlig 90-tals-aktig indie (Dinosaur Jr, Milk Music, Sonic Youth, Megaphonic Thrift, Wolf Parade) och lite diverse där mellan.

Mellan klockan 17-19 slår vi upp portarna för vår after work. Vi har sett till att fylla kylarna med nya ölsorter, vinkällaren med nya viner och barmenyn med nya rätter. Vi har helt enkelt skapat ett afterwork-paradis där ni som gäster kan välja och vraka bland vinterns rätter och drycker.

För er som gillar något ungt, fräscht, fruktigt och prisvärt så kan vi rekommendera Pommery POP Earth, Champagne från Frankrike. Vi har även plockat in två nya viner i vårt sortiment, ett vitt vin och ett rött. Som vanligt kommer ni även kunna beställa ekologiska viner.

God mat och dryck blandat med skön musik. Det kan väl knappast bli mycket bättre. Ett perfekt sätt att starta helgens festligheter på!

After Work:
En flaska Carlsberg Hof 37kr
Pommes med aioli och Stöl 80kr.
Ostkuber med honung, rostade solrosfrön och lite surdegsbröd + 1 glas husets ekologiska vita eller röda vin. 98kr.
Liten plocktallrik med 1 glas husets ekologiska vita eller röda vin 116kr
Debaser Chiliburgare med stöl 180kr
Chiliburgare och Carlsberg Non Alcoholic 165kr
Nervous Walking 35kr

Varmt välkomna!