x

Twopointeight + Atlas Losing Grip
Debaser Slussen
D. 2012.01.03 Kl. 19:00

Senast Twopointeight besökte Debaser var det inför ett fullsatt Slussen. Med sin charm, tyngd och energi visade de vart skåpet skall stå när det kommer till punkrock. Nu är det dags igen!

Twopointeight har sen dom bildades 2003 lyckats skapa en perfekt blanding av punk och rock. Öppningspåret Redeye från deras hyllade debutalbum från 2005 spelades flitigt i både radio och tv över hela norden. Deras framgångar har låtit dom turnera med tungviktare som Bad Religion och Millencolin på hemmaplan och med Flogging Molly under deras USA-turné 2007. Sedan dess har Twopointeight fortsatt sitt turnerande ut i Europa tillsammans med band som Bombshell Rock, Dead To Me och The Street Dogs för att nämna några.

Med en relativt färsk fullängdare i bagaget, "TWOPOINTEIGHT II", släppt förra året och en explosiv scenshow går Twopointeight lös på Debaser Slussens scen.

Atlas Losing Grip
Frustrerade över det lilla fäste den melodiska punken hade i Sverige startade Stefan Bratt och Gustav Brunn Atlas Losing Grip 2005. Från början var målet att skapa ordentlig och renodlad skatepunk men deras sound evolverades snabbt till något mer. Atlas Losing Grip är snabbt, melodiöst och explosivt, deras musik är fylld av passion för genren. Sen 2005 har bandet turnerat flitigt och hunnit släppa två fullängdare "Shut the World Out" (2008) och "State Of Unrest" (2011), mastrad av Jason Livemore som samarbetat med flertalet tungviktare inom punken, bland annat Rise Against, Good Riddance och Propagandhi.

I dj-båset huserar Tess Törner och Viktor från klubben Lost Sound.