x

Twopointeight + Atlas Losing Grip + Honningbarna
Debaser Malmö
D. 2012.03.03 Kl. 19:00

Twopointeight har sen dom bildades 2003 lyckats skapa en perfekt blanding av punk och rock. Öppningspåret Redeye från deras hyllade debutalbum från 2005, självbetitlade Twopointeight, spelades flitigt i både radio och tv över hela norden. Deras framgångar har låtit dom turnera med tungviktare som Bad Religion och Millencolin på hemmaplan och med Flogging Molly under deras USA-turné 2007. Sedan dess har Twopointeight fortsatt sitt turnerande ut i Europa tillsammans med band som Bombshell Rock, Dead To Me och The Street Dogs för att nämna några.

Deras originella sound är tungt, snabbt och bråkigt med influenser av den amerikanska punkscenen. Med en relativt färsk fullängdare i bagaget, "TWOPOINTEIGHT II", släppt förra året och en explosiv scenshow går Twopointeight lös på Debaser Malmös scen.

Atlas Losing Grip
Frustrerade över det lilla fäste den melodiska punken hade i Sverige startade Stefan Bratt och Gustav Brunn Atlas Losing Grip 2005. Från början var målet att skapa ordentlig och renodlad skatepunk men deras sound evolverades snabbt till något mer och bandet består idag av Rodrigo Alfaro, Stefan Bratt, Gustav Brunn, Max Hudden och Julian Guedj . Atlas Losing Grip är snabbt, melodiöst och explosivt, deras musik är fylld av passion för genren. Sen 2005 har bandet turnerat flitigt och hunnit släppa två fullängdare "Shut the World Out" (2008) och "State Of Unrest" (2011), mastrad av Jason Livemore som sammarbetat med flertalet tungviktare inom punken, bland annat Rise Against, Good Riddance och Propagandhi.

Honningbarna
Den norska kvintetten Honningbarna från Kristiansand har rört om ordentligt i musikvärlden med sin energiska och aggressiva ”cello-punk” och har hyllats sönder och samman av bland andra PSL och inte minst i hemlandet där det pratas om bandet flitigt. Ett rått och enkelt rocksound som så många vill åt och en liveakt utöver det vanliga har gjort Honningbarna till årets stora festivalsnackis 2012.