x

Tom Petty & the Heartbreakers
Ericsson Globe
D. 2012.14.06 Kl. 19:30

Tom Petty and The Heartbreakers kommer till Globen nästa år – Första Sverigekonserten på 20 år!

Vi är otroligt stolta över att kunna meddela att Tom Petty and The Heartbreakers kommer till Sverige nästa år.

Detta är en stor händelse, inte bara i egenskap av bandets unika position i rockhistorien. Det här blir Tom Petty and The Heartbreakers första konsert i Sverige på 20 år, och första Europaturnén på lika länge.

Tom Petty and The Heartbreakers tillhör en alldeles egen klass av artister, en klass bestående av de få akter som efter flera decennier och trots en rastlös populärmusikpublik fortfarande har en betydande karriär. De har haft hits i fem olika decennier samtidigt som man sålt tiotals miljoner av album. De är invalda i Rock and Roll Hall of Fame och har fått alla tänkbara andra utmärkelser och priser. Tom Petty och hans Heartbreakers kompromisslösa ärlighet och integritet har aldrig vacklat och deras fantastiska konserter har blivit i det närmaste legendariska.

Tom Petty har sagt att The Heartbreakers i första hand är ett liveband. Kritiker har sagt att de är ett av få riktigt bra rockband som fortfarande spelar live. Publiken har sagt sitt, tydligast och starkast av alla, när de såg till att den senaste Nordamerikaturnén 2010 blev den mest framgångsrika någonsin, med fler sålda biljetter än någon av deras tidigare turnéer.

Bara tanken på att vi kommer får återse Tom Petty and The Heartbreakers på Globen nästa år är kittlande och snudd på otrolig. Efter 20 långa år av väntan är ett av de största rockbanden genom tiderna tillbaka för en konsert på svensk mark.

Förband är den amerikanska singer-songerwritern Jonathan Wilson.

Max 8 biljetter per person.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!