x

The Lemonheads Perform "It's a Shame About Ray"
Debaser Slussen
D. 2012.04.05 Kl. 20:00

I år är det 20 år sedan The Lemonheads släppte sitt hyllade album "It's A Shame About Ray" och vad passar då bättre än att bjuda in bandet till Slussen där de kommer spela just denna platta, från början till slut!

"It's A Shame About Ray" var albumet som gav bandet all den mediala uppmärksamhet som behövdes för att sångaren Evan Dando under året skulle få synas på omslag och i magasin världen över. När bandmedlemmarnas personliga kamper kom i vägen och musiken lades ner för ett tag, så var det ändå 1992 års mästerliga "It's A Shame About Ray" som många mindes bandet för. Igenkännande melodier och enkla texter. Texter som vi i maj kommer att kunna sjunga ut tillsammans!

Det här blir fjärde gången sångaren, gitarristen och låtskrivaren Evan Dando besöker Debaser Slussen. Senast var i december 2009 och ända sedan dess har vi längtat efter att få höra hans varma och känsliga röst på Debasers scen igen.

Stina Lorentz Pantzar, Jenina Dahlberg, Frida Hammarström och Emelie Bååth står för musikvalet på stora golvet, Nina Kienast och STHLM Indie huserar i DFB under kvällen.