x

Panetoz
Fasching
D. 2012.17.02 Kl. 21:00

Konsert: 18 år, nattklubb: 20 år
Nattklubben är öppen mellan 23.00-04.00

Panetoz inspiration kommer mycket från afrikanska rytmer. Musikstilen är väldigt unik och framträdandena är långt ifrån det man är van att se när det gäller svensk hiphop. Det handlar om att sprida glädje och dans, vilket de gjort på många stora scener, bland annat som förband till Busta Rhymes och Magic System.

Panetoz har gett ut två mycket populära singlar, Mama Africa och Känn Dig Fri som spelas på radiostationer och MTV. Just nu jobbar de för fullt i studion för att lägga den sista touchen på deras efterlängtade debutalbum.

Nu släpper de deras fjärde singel Dansa Pausa som redan nu har fått enorm publicitet, tack vare deras flashmob de spelade in på blåa linjens tunnelbana som spridits snabbt på nätet.

Panetoz kommer att framföra nya singeln och alla andra låtar under kvällens gång. Djs: Flatline & Black Moose

Flatline som är Panetozs officiella dj, har värmt upp för Trey Songz 2008, Ne yos efterfest och spelar just nu på nästan alla urban klubbar runt om i Sthlm. Med sig, har han sin kollega Black Moose som har öppnat för stora amerikanska artister såsom 50 cent, Wiz Khalifa och som dessutom har turnerat med andra svenska artister som Nääk, Lazee m.fl.

DJ:S: Flatline och Black Moses

Konserten mynnar ut till Banana Social Club, stans hetaste soul, r’n’b & funk-klubb.