x

Persiskt Nyår - Nourooz
Annexet
D. 2012.24.03 Kl. 21:00

Persian Live Entertainment (PLE) presenterar stolt: Persiskt nyår - Nourooz


stjärnklar Persisk nyårsfest!
Fira det persiska nyåret med den bästa iranska popmusiken. På scenen står två artister i toppklass redo att bjuda på verkligt minnesvärda uppträdanden -
Leila Forouhar och nya popstjärnan Mehrnoosh!


Mehrnoosh
På den iranska popmusikscenen har vi en ny röst, Mehrnoosh, en relativt ny artist från Iran som på kort tid blivit mycket populär. Hennes låt "Cheshmat" ("dina ögon") slog rekord på persiska internetradion, RadioJavan.com. Hennes video på YouTube har haft cirka 2 miljoner träffar på bara några månader!


Leila Forouhar
Leila Forouhar är en av Irans största kvinnliga artister. Hon har släppt över 20 album sedan hon började sjunga. Leila behärskar många musikstilar och sjunger på flera språk. Hennes album "Planet harmoni" släpptes 1996 på nio språk; engelska, franska, italienska, armeniska, arabiska, turkiska, grekiska, Afghani och hebreiska. Leila har ett förlutet som skådespelerska och är väl förtrogen med scenen. Dessutom är hon en makalös liveartist!


Shima
Även Shima, känd från Googoosh academy, kommer att framträda under kvällen och vi får då lyssna till den nya hitlåten "Be man shak nakon".

Dansa till de senaste persiska rytmerna mixade av Nordens bästa DJ:s; DJ Farzad, DJ Omid och Dj Waicy!

Dansgolv med plats för 1500 personer. Vi ses på Sveriges största nyårsfest!