x

Congorock + Swedish Dyke Vibes
Debaser Medis
D. 2012.18.02 Kl. 19:00

Electro-house producenten/DJ:n Congorock kommer till Club KG och Debaser Medis! Vi hoppar och skuttar av glädje för här ska det dansas så att rumpan trillar av. Mannen med det tyngsta beatsen som producerar en blandning av dagens hetaste electro-house och dubstep!

Congorock har gjort en rekordsnabb karriär på bara 2 år. Han har snabbt blivit ett respekterat namn och arbetar tillsammans med dom tyngsta namnen inom electro-house som Afrojack, Swedish House Mafia, David Guetta, Tiësto, Benny Benassi, Martin Solveig, Duck Sauce, The Cookers, Deadmau5 och Diplo.

SWEDISH DYKE VIBES
Den nya framgångsrika DJ-duon Swedish Dyke Vibes har spelat på några av de största scenerna i Sverige och har på väldigt kort tid blivit bokade världen över. Vad som gör Swedish Dyke Vibes så fantastiskt bra och unikt är deras varierande val av grym musik till dansgolvet och deras förmåga att kombinera detta till den mer kommersiella dans-scenen.

De har både kunskapen och kärleken till musiken - dvs. allt som krävs för att kunna leverera varierande dj-set med elektronisk underground som grund. Tänk electro - house - It's all about sex!