x

Lady Antebellum - Obs, Flyttat Till Cirkus!
Skansen - Solliden
D. 2012.27.07 Kl. 19:00

OBS! Konsterten flyttad till Cirkus! Köpt biljett gäller (som ståplats). Om du inte kan/vill gå så kan du lösa tillbaka på försäljningsstället.

MEP & CS Event Proudly Presents:
Lady Antebellum - Own the night 2012 world tour.
Skansen - Solliden
Fredag 27 juli 2012 kl 19.00

Världens största country-pop band kommer till Sverige!

Lady Antebellum, en trio vars karriär pekat spikrakt uppåt sedan debutalbumet släpptes 2007 har på bara ett par år nått superstar status och är nu ett av de absolut största och bäst säljande banden i världen. Guld och platina skivor samt diverse utmärkelser har regnat över Charles Kelly, Dave Haywood och Hillary Scott de senaste åren.

För att nämna en av höjdpunkterna, så tog de storslam på förra årets
Grammy Awards med inte mindre än 5 Grammisar. Bakom dessa fem Grammisar låg förstås monsterhiten ”Need You Now” som skapat historia både i Sverige och övriga världen.

I Sverige har Need You Now varit en verklig långkörare på radion. Under 2010 var det den 4:e mest spelade låten totalt i svensk radio och förra året placerade den sig som den andra mest spelade internationella låten. En ny stark ballad och första singeln från nya albumet Own The Night kom under sensommaren 2011 i form av Just A Kiss.

I sommar får vi äntligen chans att se dom i Skandinavien och trots att de i Sverige är mest kända för sina ballad hits, så vet alla som sett dom att de är ett fantastiskt drivet liveband med en rad tempofyllda pop/rock/country pärlor att hämta från sin katalog. Stor underhållning utlovas.
Lady Antebellum – Välkommen till Skandinavien i sommar!

www.ladyantebellum.com