x
Deadmau5

Deadmau5
Söderstadion
D. 2012.02.06 Kl. 18:00

SPG LIVE PRESENTERAR STOLT:
DEADMAU5 TILL STOCKHOLM OCH SÖDERSTADION!

Vi ber våra besökare tänka lite extra på följande:

OBS! Söderstadion är en utomhusarena och det finns inget tak över innerplanen.

- Paraplyer (och andra föremål som kan orsaka andra skada, som t ex laserpekare) får inte tas med in på arenan. Vid regn får man i stället för paraply använda regnställ/regncape.

- Man kan bara komma in till evenemanget vid ett tillfälle. Om du lämnar arenan genom någon av utgångarna, kan du inte komma in på nytt.Lördag 2 juni intar innovatören, kanadensaren tillika en av världens främsta artister inom elektronisk musik Söderstadion i Stockholm för en minst sagt unik show.

deadmau5 gillar inte att bli kallad för DJ, Torntofödda dansmusikfenomenet Joel Zimmerman som han heter egentligen, ryser vid tanken att folk fortfarande benämner hans liveuppträdanden som DJ-sets. "Det är inga CD-skivorna involverade" förklarar han. "Det är en teknisk orgie uppe på scen, och jag försöker hålla det till min musik och ingen annans. Om folk kommer till en deadmau5-spelning så vill jag att dom hör deadmau5- musik helt enkelt" fortsätter han.

deadmau5 är en innovatör som gång på gång bekräftar sin plats som en av världens främsta artister inom elektronisk musik. Känd för sina visuella livespelningar och för sitt omissigenkännliga mushuvd, så har han under 2011 haft massiva framgångar över hela världen och bland annat blivit prisad för att vara den snabbast säljande konsertartisten i Storbritannien.

"Det är första gången som deadmau5 står på en svensk scen med sin fullskaliga arenaproduktion, något vi verkligen ser fram mot att se i full effekt" berättar arrangören Anders Boström på SPG Live.

Från genombrottet 2006, till dagens återkommande arenaturnéer så har deadmau5 behållit en genuinitet som få andra artister kan axla, vilket även återspeglas i hans massiva och helt nydesignade liveshow, som han nu tar med sig till Söderstadion.

Supportakter
CAZZETTE
L-wiz

Cazzette består av de två unga svenska killar Alexander Björklund och Sebastian Furrer som har tagit USA med storm. Det är bara början av denna succéhistoria och deras bootleg av Swedish House Mafias ”Save the World” blev antagen som en av de officiella remixerna. Nu väntas många nya remixer och egna släpp.
Läs mer om dem på: http://www.CAZZETTE.com/


STANDARD (GHOST FIELD) (ståplats innerplan)
- kom nära deadmau5 fantastiska show
- serveringsområden finns inhägnat i området
- åldersgräns 18 år
- 450 kr + serviceavgift

STANDARD (GHOST FIELD) 15 år
- med denna biljett kan du som är 15 år och uppåt se deadmau5
- kom nära deadmau5 fantastiska show
- alkoholfria områden
- åldersgräns 15
- 450 kr + serviceavgift


PREMIUM (STROBE FIELD)
- separat VIP-entré
- upplev deadmau5 show från VIP-däcket
- direkt tillgång till serveringsområden
- åldersgräns 20 år
- 590 kr + serviceavgift

Endast direktbetalning