x

Jonas Schwartz Releasefest
Debaser Slussen
D. 2012.10.04 Kl. 19:00

JONAS SCHWARTZ
Jonas Schwartz och hans orkester har genom att släppa tre trespårs-skivor inom ett år och genom mängder av spelningar, radio och TV-intervjuer tagit en säker plats på den svenska musikscenen. Med influenser från Bon Iver, Tom Waits, Nicolai Dunger, Mattias Alkberg och många andra har Jonas nu spelat in sitt debutalbum som släpps på Adore Music i april.

“Popmusik ska vara känslosam, det är det viktigaste för att jag ska förföras av den och om man då dessutom blandar känslorna med riktigt starka låtar är mycket vunnet. Det är som ni begriper precis vad Jonas Schwartz gör” – Joyzine

BORSTSPINDELN
Borstspindeln är ett nystartat projekt från en Östersund/Stockholms-duo som släpper sin snyggt producerade och melodistarka debutplatta på PB8 den 18e april 2012. Första singeln heter "Bort från dig" och känneteckas av en hittig refräng och fina gitarr. Eftertänksamt och framfusigt på samma gång.

URMAS PLANT
Urmas Plant med rötterna både på Gotland och i Blekinge släpper sitt debutalbum under hösten 2012. Den här kvällen gör bandet sin enda konsert i Stockholm den här våren. Bara nytt material!