x

Karateklubben Hjärta Sweat!
Konsert & Kongress
D. 2012.25.02 Kl. 20:00

KARATEKLUBBEN ? SWEAT!
Gäst dj´s: DEPORTEES, PROMOE & COSM.I.C (LOOPTROOP ROCKERS / DVSG Soundsystem), KLUBB DIN MAMMA

Hallåååååå!
Tack till alla som kom till oss på Backstage under höstens tre tillslag av KARATEKLUBBEN ? SWEAT! Vi är tillbaka och det med råge. Vi har tre oerhört grymma klubbkvällar framför oss på Backstage under våren med start den 25 feb. Ni läste rätt! Under våren ligger vi på lönelördagar endast så det finns ingen ursäkt att inte dyka upp. Jiiiipiiiii. Vi laddar som vanligt med asgrymma gäster & siktar på riktigt feta kickass partykvällar.

Vi jobbar på att styra upp den överlägset bästa klubbupplevelsen i Linköping med grym musik som vårt bästa vapen. Vi har två feta dansgolv där vi laddar på med sväng, bas & dans i världsklass. Vi jobbar rock/pop/bas/electro/indie/house/hiphop/dancehall/tropicalbass/creddigt/ocreddigt/dansigt/svettigt/euforiskt/mäktigt/hångligt/känt/okänt/nytt/gammal och allt som saknas därute i klubbnatten.

Hoppas vi ses där på en dans!

Välkomna!


KARATEKLUBBEN ? SWEAT! presenterar stolt kvällens DJs:
DEPORTEES Dj-set
PROMOE & COSM.I.C (LOOPTROOP ROCKERS / DVSG Soundsystem)
KLUBB DIN MAMMA

Residenter:
KALLE KOBRA & ROBIN HJÄRTSLAG (KARATEKLUBBEN KRÜE)
EINAR, EJA, SIMON & GRANE (SWEAT!COLLECTIVE)


Info:
KARATEKLUBBEN ? SWEAT!
LÖRDAG 25 FEBRUARI | 22-03
@ BACKSTAGE, LINKÖPING
(ingång korsningen Vasavägen/Östgötagatan)

FÖRKÖP 100:- (inkl. garderob)
ENTRÉ 120:- (inkl. garderob)


Presentation kvällens DJs:

DEPORTEES (Peder och Anders)
Umeås stora pophjältar har sedan första singeln haft låtar som hyllats av lyssnare, kritiker och blivit P3-hits. Med den senaste skivan ISLANDS & SHORES vann dom P3 Guld för årets grupp och har inte mindre än fyra(!!) nomineringar till årets Grammis (album, artist, rock, innovatör). Nu kommer Peder och Anders och väljer blandade låtar som bäst passar på ett dansgolv av svett, kärlek, kamp, passion och allt det viktiga i livet. Ni kommer få dansa, glädjas, känna och bara leva.
http://www.deportees.se/

PROMOE & COSM.I.C (LOOPTROOP ROCKERS / DVSG Soundsystem)
Inte bara medlemmar i en av Sveriges mesta & bästa hiphopgrupp LOOPTROOP ROCKERS utan renässansmän i ordets rätta form med en bunt titlar på cv´n som klubbarrangör, grafiker med mera. Sist men inte minst Dj´s. De packar fullt med svängiga hits & bangers för att göra dansgolvet jävligt osäkert. Vänta er studsiga karibiska rytmer & hård bas från världens alla hörn. Blir riktigt fett.
http://www.looptrooprockers.com/

KLUBB DIN MAMMA
Östergötlands stora pop-specialister återvänder till KK<3SWEAT! efter en pang-spelning senast hos oss i december. Månad efter månad så styr de upp de mest spännande och sevärda livekonserterna i ett glänsande klubbformat med rykande dansgolv både före och efter spelningarna. I år har de redan hunnit gästas av Kite, Azure Blue och Fredrik Strage. Som dj-crew lämnar de ingen oberörd. Ur högtalarna pumpar de alltid besinningslösa melodier och hänförande rytmer i ett oemotståndligt indie-inferno i en perfekt balans mellan igenkänning och nytänkande.
https://www.facebook.com/klubbdinmamma
http://www.klubbdinmamma.com/


We are:

KARATEKLUBBEN KRÜE (KALLE KOBRA & ROBIN HJÄRTSLAG)
Vännerna och kumpanerna Kalle & Robin har en löjligt lång arrangörserfarenhet i bakfickan. På 90-talet reste Kalle runt & breakdansade i hela Sverige & styrde hiphopjams medan Robin styrde upp hardcorekonserter med några av de namnkunnigaste banden som finns. Sedan dess har mycket hänt. Nu peppar de dansgolv i alla lägen så mycket de bara kan. Med klubbarna KARATEKLUBBEN XL & BONBON på hemmaplan i Norrköping bokar de grymma dj´s & promotar klubblivet för full maskin. Nu gör de gemensam sak med sina brorsor från andra morsor i SWEAT!collective för att bjuda upp till dans på Linköpingsk mark. Förvänta er det oväntade, en kaukafoni av ljud & rytmer när de spelar. Allt med dansgolvet & festen i sikte.
www.karateklubben.nu

SWEAT!collective.
Brokig skara med en passion för musik & klubb. SIMON, EJA, DAVID & GRANE snurrar runt i Sverige på några av de mest namnkunniga klubbarna & sprider sin klubbgospel för bästa maskin. Med en nystyrd remix på MRTN STHLM BEATs singel SLOW bygger de sig ett stabilt rykte som producenter & sammanställer en portfolio som arrangörer, dj´s, producenter att räkna med i framtiden. Akta er för det kan gå vilt till, preciiiiiis som det ska!
www.sweatmybeatup.com//Willcommen, Bien Venue, Welcome!!