x

We Have Band + Kevin Rowland (Dexys Midnight Runners)
Debaser Malmö
D. 2012.24.03 Kl. 19:00

London/Manchester trion We Have Band vet vad de gör. Tillsammans skapar Thomas WP, Dede WP och Darren Bancroft elektrisk pulserande indie med kratuig synth och ett mörkt soulsound som gör We Have Band till ett sammansvetsat maskineri av beats och synthslingor.

Vi skulle kunna babbla upp en massa referenser till Kitsunésläpp, SXSW-hype och NME:s alla hyllningar till det här bandet. Men vi stannar vid att säga att de spelar mörka dansrytmer, våta synthslingor, postpunk, funkig bas och ljuva popvokalslingor.

Med sitt nysläppta album "Ternion" i bagaget kommer de nu till Debaser Malmö för att bjuda Skånepubliken på sitt kontrollerade kaos som får dansgolv att koka! Missa inte!

Klubben står Modern Lovers för som passat på att bjuda in en av brittisk musiks mest unika röster och en man ansvarig för en musikkatalog outmanad i ärlighet och intensitet – Modern Lovers är stolta att presentera ett exklusivt och efterlängtat DJ-set av Dexys Midnight Runners Kevin Rowland som får sällskap av våra residenter Craig Jamieson (UK) och Axl (Whyte Seeds). We promise to 'make this precious.'

Även Jon Cowen och Joel spelar skivor denna kväll.