x

Klubb Ninja Nights! Live: Seinabo Sey + Urban Ninjas
Debaser Malmö
D. 2012.31.03 Kl. 15:00

Ninja Nights återvänder till Debaser! Denna gång i riktigt deluxe-format. Med fokus på lyxig disco, oemotståndliga boogie-dängor, medryckande soul-klassiker och stöddig 80's funk har kollektivet bakom Ninja Nights varit ett minst sagt välbehövligt, och tillika otroligt uppskattat, tillskott på klubbscenen de senaste åren. Gänget har poppat upp och charmerat på de flesta barer/klubbar i området och vi på Debaser är stolta över att fortfarande vara Ninja Nights hem då de väljer att slå på stort. Inga andra ramar in en fest som detta gäng, sprider lika många breda leenden eller får er att skutta hem efter stängning i en euforisk bubbla. Se till att komma i tid, senast Ninja Nights ordnade dansmani hos oss var det en stor skara ninja-anhängare som inte fick plats...

Kvällen till ära presenterar Ninja Nights inte mindre än två live-akter och fyra djs! Allt tight sammansvetsat i en enda stor dansbonanza. Förutom husbandet och 80's funk specialisterna Urban Ninjas kommer dessutom souldrottningen numero ett Seinabo Sey på besök från Stockholm med sitt band. Bakom dj-rodret står i vanlig ordning residents Rome & Sunjatha placerade. Bredvid sig har de Johannes Kjellgren och den förlorade Ninja Nights-sonen Jaja Saine!

Välkomna in i Ninja Nights tidsmaskin med anhalt bland mintgröna palmer, glitter och lila regn. En tid och plats där allting är lite gladare. Välkomna till Ninja Nights Deluxe!