x

Klubbpremiär Dangerkids: Obits + Riddarna
Debaser Malmö
D. 2012.19.05 Kl. 15:00

Egentligen borde det vara kriminellt att samla så här många bra saker under ett och samma tak, men det ökar bara spänningen. Som en känd nöjesprofil en gång sa: “Ska det köttas ska det köttas!”. Vi tar av oss hatten, instämmer till fullo och ger er Dangerkids, klubben där vild och galen inte är likställt med inspärrad.

Rödmarkera lördagen den 19e maj och börja räkna ner. Tillsammans med en grym uteservering (SMHI lovar regn, så solchanserna är goda), fanatiska/fantastiska DJs inne och ute samt inte mindre än två (TVÅ) finfina band ger vi er årtusendets kväll! Uteservering OCH ny klubb. Logiken är ofelbar.

Obits (US) - Med bas i Brooklyn och rötter i band såsom Hot Snakes, Pitchfork och Edsel spelar Obits en medryckande blandning av garage och surf. Sedan starten har bandet släppt två fullängdare, senast 2011 års “Mood, standard and poor” på Sub Pop Records. Gemensamt för båda skivorna är att allt är bra.

Riddarna - De Gotlandsgöteborgska stjärnskotten fullkomligt håvade in beröm for fjolårets självbetitlade debutskiva. Nu återvänder de till Malmö med den nya plattan “Bakom Molnen” i bagaget. Känner vi Riddarna rätt vankas det nyskapande rock’n’roll och en livespelning fullkomligt osandes av energi.

DJs - Dangerkids + vänner