x

Sternstunden + Ruben Lopez
Orionteatern
D. 2012.03.03 Kl. 20:00

Sternstunden, vad är det?

Det är helt enkelt stunder för Stern. Och Stern, det är jag.
Ibland kan det hända att jag pratar för högt och mycket. Då kanske människor omkring mig drar öronen åt sig och undrar vad jag egentligen håller på med. Men ibland, när jag pratar för högt och för mycket, tycker människor att det är riktigt festligt. Då är det kul, då är det skoj, då är det en Sternstund.

Publiken kommer att få sig fler saker till livs än skratt. Kanske eftertanke. Kanske en klädsam tår. Kanske ett uttråkat ansiktsuttryck.
Eller ingenting alls. Detta kan vi inte veta. Jag vet inte ens vad en Sternstund är. Egentligen. Men det ska ändå testas!

Medverkande: Eric Stern
Fotograf: Dan Forsberg

***

Ruben Lopez blev mycket överraskad då han blev tillfrågad att uppträda på orionteatern. Därefter började rädsla och ångest krypa in under huden på hans späda kropp. Liksom sömnsvårigheter och en viss paranoia när bara tanken på att behöva stå ensam på en scen och roa. Han hade ju aldrig trivts med tanken på att roa. Inte ens som barn.
Men nu, med endast en mikrofon och utan någon annan att luta sig emot dessutom, ensam, ingen mer att dela denna obehagliga stund med.
Visserligen skulle en viss Eric Stern också medverka, men honom hade Ruben aldrig kommit överens med.
Varför skulle han också vara med på detta föresten ? Vem tror han att han är egentligen? Sternstunder, vad är det för trams?
Komma här och ta plats. Att stjäla folks tid det är vad det handlar om.
Ruben kände sig mycket förolämpad och kränkt över detta och tackade betämt nej till att medverka i detta spektakel.
Vem tror de att han är?
Men sen insåg han att behövde pengar och tackade ja.

På Lilla Scenen på Orionteatern
Längd: 2 timmar med paus