x

Musik I Foajen - Oh,Harry
Folkteatern
D. 2012.28.04 Kl. 21:00

Oh, Harry
Foajén, Folkteatern
Lördag 28 april kl 21
Entré 80 kr

Oh, Harry tillika Harriet Ohlsson och hjältemusikern David Byström har tröttnat på att släpa på alltför många instrument eller trumset och istället spelar de efter konceptet ”Less is more”. Nyss hemkomna från Louisiana står de nu på Folkteaterns foajéscen och levererar sin öppenhjärtliga, smittande och stilsäkra superpop.


Med hjälp av minimalistiska loopar, sång, saxofon, synt, telefoner och skrönor får vi i Oh, Harry möta Harriet och Davids berättelser om de stora känslorna i den lilla världen.


Harriet Ohlsson är tidigare känd som sångerska från bland annat Hellsongs, gruppen som gjorde loungeversioner av hårdrockslåtar. David Byström har vi tidigare hört på trombon i reaggebandet Kultiration och som pianist/trombonist/sångare med bland annat Navid Modiri och Gudarna.


Med Oh, Harry har de spelat på allt från små ekologiska festivaler till trånga klubbar i London och tillsammans med Göteborgs Symfoniker på Konserthuset. Duon håller i nuläget på att spela in sin andra fullängdare och Folkteaterns Foajéscen blir garanterat bjudna på ett smakprov från denna.www.ohharry.com