x

Vera Vinter + Kompiskören + Foggies (Med Hemlig Gäst) Svt På Plats Och Filmar!
Debaser Slussen
D. 2012.07.03 Kl. 19:00

Debaser och Studiefrämjandet presenterar: ”Nemis Acoustic”

VERA VINTER
Vera Vinter, visa, vemod och folklore, född och uppvuxen i Lappträsk nu bosatt i Stockholm. Vera vinter är just nu mitt i inspelningen av sitt debutalbum, albumet produceras av Ola Gustafsson och Andras Dahlbäck.

Hon har tidigare i vinter turnerat med Bo Kaspers Orkester, spelat på Peace & Love och var tidigare medlem i bandet Waver.

Kompiskören
Ett 30-tal kvinnor och några män sjunger obskyra pop/folk/countrypärlor från nu och då. Kompiskören lyckas ge låtar av bl a Love, Zombies och Imogen Heap en helt ny innebörd. Charmigt, innerligt och framförallt bra.

FOGGIES + Hemlig gäst. Sveriges Television filmar
Singer-songwriter duon Foggies från Hudiksvall har blivit utvalda att medverka i programserien "Fräng", (ett nytt musikprogram som kommer på SVT Play i höst) De kommer delvis genomföra sin spelning med en hemlig gäst, en av Sveriges största kvinnliga singer songwriters!

Spelningen kommer att filmas av SVT för programserien "Fräng".

Nemis - New Music In Sweden, Studiefrämjandets satsning för att ge oetablerade artister och band speltillfällen på Sveriges bästa scener och festivaler. Nemis finns på ett 15-tal städer i Sverige samt på festivaler och Stadsfester som: Peace & Love, Popkomm (Berlin), Umeå Open, Sweden Rock Festival m fl.