x

Peppermint – Klubbpremiär Med Teen Daze + Brothertiger
Debaser Malmö
D. 2012.07.04 Kl. 15:00

Peppermint låter som ett skönsjungande regnbågsfärgat enhörningsföl
Peppermint ser ut som om Kalles chokladfabrik exploderat inuti en vindsvåning
Peppermint smakar som en cocktail på champagne, björksav och hockeypulver
Peppermint känns som morgonen efter en perfekt utekväll

Men framförallt handlar Peppermint om att dansa, dansa, dansa!

Det blir en storslagen klubbpremiär, nästintill en minifestival, denna påskafton där ni kommer få njuta av inte mindre är två helt fantastiska popband, en välkomnande uteservering och oförsynta djs!

Förutom drömbra pop från scenen kommer vi göra allt i vår makt för att förvandla Debaser både utseende- och ljudmässigt till ett enda stort påskägg fyllt till bristningsgränsen med galenskap, neonfärger, påskgula drinkar, bröstbensbas, förföriska fjädrar, uppiggande bildspel, nackhårsresningar, hångel och allmän tokdans.

Teen Daze (Canada)
Teen Daze's musik har alltid anspelat på en musikalisk utopi. Hans drömska toner kan tänkas syfta till att förmedla ljuva minnen av det förflutna, en svunnen tid då allt var bättre, men så är inte fallet. Teen Daze musik är ämnad för en medvetenhet av nuet och framtiden. Futuristiska toner av eufori och harmoni ger oss tro och hopp på en ljus eftervärld där våra världsliga problem är ett minne blott, en drömsk utopi där lyckan är total.

Brothertiger (US)
Brothertigers musik kan kategoriseras som chillwave men skiljer sig markant från andra artister inom denna genre genom harmoniskt melodiska toner. Genom att försöka blanda element av både människa och djur känns Brothertigers musik naturlig och jordnära trots sitt rent elektroniska sound. Tankar om kristallklart blåa hav och frodigt gröna skogar uppstår och får en att rofyllt dra på smilbanden.

Så glöm dina gråa vardagsbekymmer och kom och dela denna overkliga påskafton med oss! Se till att ladda upp med rikliga mängder protein och socker, gärna ägg och must, så vi tillsammans kan ställa till med den röjigaste påskfesten i mannaminne.

PS. Vi planerar även en lurig påskäggsjakt! DS.

Djs – Peppermint inne + vänner ute

Handsome Furs har tyvärr ställt in pga hälsoproblem.