x

Uteserveringspremiär!! Paper + Revl9n
Debaser Malmö
D. 2012.30.03 Kl. 15:00

Nu slår vi upp dörrarna till Malmös finaste trädgårdshäng! Ett säkert vårtecken så gott som vilket och vi känner redan nu vilka fantastiska sommardagar som väntar.

Paper
Kraut-punk! Det är vad som bäst beskriver Paper, en trio bestående av medlemmar från Bear Quartet, Paddington DC och Audionom.

Med punkens frustration, enformighetens frustration och popmelodins finkänslighet skapar Paper en massiv ljudbild som överöser lyssnaren med en säregen blandning av två minuters hardcore följt av långa monotona nästan hypnotiserande stycken. På detta applicerar Paper välgjorda melodier av vackert traditionell pop.

Deras sound fyller våra huvuden och drar med oss på en intensiv musikalisk upplevelse med influenser av 80-talets postpunk och den traditionella krautrocken som är svår att skaka av sig.

Revl9n
Revl9n har valt att gå sin egen väg när det kommer till musiken. Resultatet är kaotiskt, vågat och elektrifierande. Från deras tidiga rötter i garagepunk under 90-talet har originalmedlemmarna Maria Eilersen och Nandor Hegedüs vänt ryggen mot den enkla vägen. Varje fas av deras musikaliska bana har märkts av radikala förändringar genom skruvad funk, vass elektro till dagens fylligare och emotionella sound.

Revl9n’s nyskapande inleddes förra året med en vilja att prova på något nytt och annorlunda jämnfört med deras tidigare nedskalade uppträdanden. Nils Pyk införde frenetiska och ivriga trummor och Martin Hagrot fick bidra med sitt sylvassa gitarrspelande.

Resultatet är ett sound av neondränkta taxiresor på jakt efter billig spänning, liv fulla av sex och frustration, fara och eufori. Det är ett skri i natten, ett ylande rakt från hjärtat, den absoluta rushen.