x

Mash Up International + Lilla Sällskapet
Debaser Medis
D. 2012.14.04 Kl. 19:00

Robert Diner, Uffie Ice och Money Mats Norman bildar DJ-trion Mash Up International. Med en delad kärlek för värme, bas, visslor och karnevaler fattade trion snabbt tycke för varandra. Som namnet antyder spelar gruppen en väldigt blandad typ av klubbmusik fokuserad på globala beats. Förvänta er allt från dancehall och kuduro till Kwaito och Baile Funk när Mash Up International bjuder in till dansgolvskarneval!

Deras explosiva karnevalshow har låtit dom dela scener med artister som Rye Rye, Maluca, Schlachthofbronx, Spoek Mathambo, Maskinen och Gnucci Banana, med vem dom skapat dansgolvshymnen ”Animal", för att nämna några.

Lilla Sällskapet
Mats Norman och Erik Nordström, bästisar från Uppsala, utgör Lilla Sällskapet. En sagolik duo som med sin new wave doftande klubbpop på svenska får oss att dansa av lycka.

I slutet av 2009 släppte Lilla Sällskapet sin första singel ”Genova” som fick stort genomslag online och eggade Mats och Erik att upptäcka den potential som Lilla Sällskapet besatte. Efter en hyllad musikvideo på Youtube under 2011 med över hundratusen views är Lilla Sällskapet idag signade på Sony Music och snickrar flitigt på debutalbumet.

Själva beskriver de sig som: "A-ha, Mauro Scocco & Liquid Liquid på ryggen av en jättelik fågel som dundrar ut över ett episkt Lejonkungen-landskap i en glödande solnedgång av laser". Det säger väl allt.

I DJ-båset huserar Milk Collective, Mayka, Nina & Richard. Och i restaurangbaren figurerar Michelle Kienast (Sthlm Indie, Happy Ever After) och indielegenden Pierre Bielsa som har spelat på Metropolis, Baba Sonic, Bombens fester, Fritz Corner och Berns bl a. Det blir indie, britpop och northern soul!