x

Tomas Ledin - Sommar 2012
Sofiero Slott
D. 2012.02.08 Kl. 19:30

Presenteras av Kulturbolaget, Live Nation & The Tivoli

1972 släppte Tomas Ledin sitt debutalbum. Det har gått 40 år sedan dess och detta kommer att firas under ett aktivt 2012. Tomas startar med två unika konserter på Södra Teatern i Stockholm, där debutalbumet ”Restless Mind” framförs i sin helhet. Till sommaren släpps ett samlingsalbum med Tomas fantastiska låtskatt.

Under våren fortsätter publik och kritikersuccén SHOWTIME på Rondo i Göteborg. För att sedan, efter det fantastiska mottagandet – över 100 000 gäster - i september flyttas till Cirkus i Stockholm. Utöver detta har Tomas bestämt sig för att även göra det som han verkligen älskar – åka på sommarturné. I sommar blir det inte någon stor turné utan endast ett fåtal konserter, varav tre i Sverige.

Tomas berättar: ” Jag hade tänkt vara helt ledig i sommar men det gick inte att säga nej. Jag känner mig enormt taggad. Viktigt för mig också att konserterna görs i norr och söder, och i Norge och Finland, där jag inte spelat på länge. Vi ska bjuda på en klassisk sommarkonsert med undertecknad och framföra alla låtar, ja, nästan i alla fall….”

Med sig på scen i sommar har han; Jörgen Ingeström på klaviatur, Sebastian Nylund gitarr, Ove Andersson bas och Johan Franzon på trummor.

Åldersgräns: 13 år - Barn under 7 år har fri entré i förälders sällskap till konserter på Sofiero Slott. Barn över 7 år köper biljett.

Barn under 13 år inte vistas för nära scenen. Generellt går gränsen vid mixplats - skyltar finns på konsertområdet.

Praktisk information:
Filt och picknick är välkommet att ta med. Försäljning av mat, dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området. På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma.

Biljettförsäljningen via internet slutar kl 16:00 på evenemangsdagen.
Biljetter säljs på plats från kl 18:00 såvida evenemanget inte är utsålt, detta framgår på www.kulturbolaget.se