x

Öland Celtic Irish Music Festival
Borgholms Slottsruin
D. 2012.06.07 Kl. 17:00

För andra året i rad presenterar vi Öland Celtic Irish Music Festival i år i den vackra, anrika miljön av Borgholms Slottsruin, i Borgholm på Öland.
Festivalen är den enda festival i Skandinavien av denna typ, som håller konserter med kända internationella och lokala artister av högsta kvalitet. Det erbjuds workshops i olika instrument och andra aktiviteter för barn och vuxna runt om på festivalområdet.

Idén och inspirationen för denna festival är att visa den riktiga keltiska kulturen, både gällande musik och aktiviteter som keltiska sporter. Vi har något som kallas Highland Games, en sorts "olympiska spel" i de keltiska länderna, kul för vuxna och barn att prova på.
Kända artister som Moya Brennan (syster till Enya), Mick McGoldrick, och många andra från Europa och Skandinavien uppträder på den stora scenen i slottsruinen.

Försäljning av mat och dryck till ett härligt sorl av jamsessions där man kan spela med andra entusiaster av den Irländska musiken.

En viktig del i festivalen är undervisningen i musik.
Musiken spelar en stor roll för alla, i synnerhet för barn. Den stimulerar kreativitet och utveckling men framför allt ska det vara kul! Workshopsen är gratis för alla barn under 14!
Välkommna och anmäla dig på våran hemsida!
www.olandceltic.se

Tredagarsbiljett bokas på event: Tredagarsbiljett Öland Celtic Irish Music Festival

Övrig info:
Man får EJ ta med stol.
Man får ej ta med matsäck eller alkohol. Förtäring finns på plats. Rättigheter.
Man får ta med barnvagn.
Barn ej fyllda 13 år går in gratis med målsman.
Man får Ej ta med hund.