x

Karateklubben Hjärta Sweat!
Konsert & Kongress
D. 2012.24.03 Kl. 22:00

KARATEKLUBBEN ? SWEAT! // Lör 24 mars @ BACKSTAGE, Linköping

Gäst-dj´s: ADAM TENSTA | THE ARK (Sylvester & Martin)
Resident-dj's: KARATEKLUBBEN KRÜE | SWEAT!COLLECTIVE
________________________________________


Vi hade en myyyyyycket trevlig premiär för KARATEKLUBBEN ? SWEAT! Tackar alla fina gäster som dök förbi & peppar upp inför ett nytt minst lika dansigt, svettigt, festligt, roligt, basigt, svängigt & klubbigt tillslag av Linöpings nya favoritklubb KARATEKLUBBEN ? SWEAT!

Vi jobbar på att styra upp den överlägset bästa klubbupplevelsen i Linköping med grym musik som vårt bästa vapen. Vi har två feta dansgolv där vi laddar på med sväng, bas & dans i världsklass. Vi jobbar ROCK/POP/BAS/ELECTRO/INDIE/HOUSE/HIPHOP/DANCEHALL/TROPICALBASS/CREDDIGT/OCREDDIGT/DANSIGT/SVETTIGT/EUFORISKT/MÄKTIGT/HÅNGLIGT/KÄNT/OKÄNT/NYTT/GAMMALT och allt som saknas därute i klubbnatten.

Hoppas vi ses där på en dans!
Välkomna!


Info:
________________________________________

KARATEKLUBBEN HJÄRTA SWEAT!

Gäst-dj's:
ADAM TENSTA
THE ARK (Sylvester & Martin)

Residenter:
KARATEKLUBBEN KRÜE (Kalle Kobra & Robin Hjärtslag)
SWEAT!COLLECTIVE (Einar, Eja, Simon & Grane)

_________________________

LÖRDAG 24 MARS | 22-03
@ BACKSTAGE, LINKÖPING
(korsningen Vasavägen/Östgötagatan)

FÖRKÖP 100:- (inkl. garderob)
ENTRÉ 120:- (inkl. garderob)

Förköp finns på BENGANS samt alla Ticnets ombud.
Eller via ticnet.se:
(Förköpet är inklusive Ticnets service avgift)
_____________________________
Presentation kvällens dj's:

THE ARK (Sylvester & Martin),
Numera insomnade The Ark behöver egentligen ingen som helst presentation, men var ett mäktigt band som i lite mer än 10 år, sedan de slog genom med ”IT TAKES FOOL TO REMAIN SANE”, vände upp och ner på Sverige med glam, antikonventioner, rockposer och framförallt jävligt grymma låtar. Just dessa två herrar har tidigare besökt KARATEKLUBBEN XL som skivryttare. Under dessa besök har man ruskat upp dansgolv av eufori med musik ingen väntade sig och ofta inte ens visste existerade.
Let’s go, let’s go crazy!!
http://www.thearkworld.com/

ADAM TENSTA
En av sveriges absolut största rappare och förgrundsgestalt för den mer elektroniskt baserade hiphopgenrer som såg dagens ljus via hans första skiva IT´S A TENSTA THING med flertalet hits som "MY COOL", "THEY WANNA KNOW" med flera. Hans andra skiva SCARED OF THE DARK kom ut förra året och leverat grymma låtar som "OK WOW", "LIKE A PUNK" med flera. Vi är glada att Adam dyker upp hos oss & lägger ett set med hans favorit musik för att få till ett riktigt grymt dansgolv. Förvänta er det oväntade & tagga för bas.
http://www.adamtensta.com/

_____________________________________________


We are:

KARATEKLUBBEN KRÜE (KALLE KOBRA & ROBIN HJÄRTSLAG)
Vännerna och kumpanerna Kalle & Robin har en löjligt lång arrangörserfarenhet i bakfickan. På 90-talet reste Kalle runt & breakdansade i hela Sverige & styrde hiphopjams medan Robin styrde upp hardcorekonserter med några av de namnkunnigaste banden som finns. Sedan dess har mycket hänt. Nu peppar de dansgolv i alla lägen så mycket de bara kan. Med klubbarna KARATEKLUBBEN XL & BONBON på hemmaplan i Norrköping bokar de grymma dj´s & promotar klubblivet för full maskin. Nu gör de gemensam sak med sina brorsor från andra morsor i SWEAT!collective för att bjuda upp till dans på Linköpingsk mark. Förvänta er det oväntade, en kaukafoni av ljud & rytmer när de spelar. Allt med dansgolvet & festen i sikte.
www.karateklubben.nu

SWEAT!COLLECTIVE
Brokig skara med en passion för musik & klubb. SIMON, EJA, DAVID & GRANE snurrar runt i Sverige på några av de mest namnkunniga klubbarna & sprider sin klubbgospel för bästa maskin. Med en nystyrd remix på MRTN STHLM BEATs singel SLOW bygger de sig ett stabilt rykte som producenter & sammanställer en portfolio som arrangörer, dj´s, producenter att räkna med i framtiden. Akta er för det kan gå vilt till, preciiiiiis som det ska!
www.sweatmybeatup.com//Willcommen, Bien Venue, Welcome!!