x

Magnus Uggla Sommar 2012
Stenungsbaden
D. 2012.24.08 Kl. 18:30

MAGNUS UGGLA PÅ SOMMARTURNÉ
Förband Melody Club
Sveriges vassaste nagel i ögat drar Svea rike runt med en ambulerande rockshow i sommarsolen. Magnus Uggla plockar de flesta låtarna från sina plattor från sent 70-tal/tidigt 80-tal, kryddat med nya favoriter från ”Innan Filmen Tagit Slut…” och bjuder på en sanslös rockshow.
Vi har alla en relation till Magnus Uggla; beroende på vilken sida av trettioårskrisen man befinner sig så höjer man sitt glas till antingen ”Varning På Stan” eller ”Jag Mår Illa”. Vi är dock många som skålar till fler av Ugglas hits än så. Den klassiska sviten av album som började med ”Bobbo Viking” och mynnade ut i prisbelönta ”Välkommen till folkhemmet” är på många sätt omatchat i den svenska pophistorien. Med ”Vittring”, ”Skandal Bjotis”, ”Sommartid”, ”IQ” och redan nämnda hits kan man lätt kalla detta för Ugglas guldålder; uppkäftigt och med satir som draget vapen svepte Uggla undan benen på både kritiker och fans.
- Som jag har längtat. Sen de två klubbspelningarna i julas har jag gjort mig tillgänglig varenda dag och tjatat på att få komma hemifrån. Äntligen har någon gjort sitt jobb och levererat världens härligaste sommar. Det kommer bli toppen!, hälsar Uggla.

Melody Club:
Melody Club öppnar för Magnus Uggla i sommar. Melody Club är soundtracket till förfestens upptakt, galakvällen glamour och nattens oförutsägbara maraton då drömmar både slår in och går i kras. Det är dags att fixa festblåsan, för Melody Club kommer hänga med som supportband till Magnus Uggla på utvalda datum under sommarturnén. Sedan millenniets början har Melody Club sprungit omkring i det svenska folkets medvetande. Med monsterhits som Palace Station, Destiny Calling, Electric och långt många fler har de skaffat sig en stor skara fans både här i Sverige och i övriga Europa. De har släppt sex fenomenala album, senast förra årets Human Harbour som innehöll Melodifestival-bidraget The Hunter. - Jag tycker Melody Club är grymt bra! säger Magnus Uggla.


Mat, öl, vin finns till försäljning.

Åldersgräns 18 år

Läs mer på www.nojet.se

www.magnusuggla.nu