x

Fred Falke + Tracasseur
Debaser Medis
D. 2012.18.05 Kl. 19:00

En av mästarna bakom hela French Touch-vågen, Fred Falke himself, är vår nästa stolta bokning till Virgin Ears. När vi startade Tracasseur i början av 2009 var Falke en av de hetaste namnen och remixade stora namn redan då. Falke blev som en husgud, som återkom med nya feta remixer som på ett löpande band, därför är vi extra stolta att få just honom till oss på Virgin Ears och vi lovar att det här kommer bli en magisk afton med den rätta franska känslan.

Fred Falke
Om det är något fransmännen kan förutom vin så är det konsten att kombinera house med disco, aka French Touch. Något Fred Falke är här för att bevisa. Fred Falke startade sin karriär inom dansmusiken i slutet av 90-talet när han tillsammans med sin landsman Alan Braxe släppte duons debutskiva "Intro". Med en delad passion för det som kom att bli French Touch höll duon ihop i 8 år och etablerade sig som en av dom mest välkända akterna på den internationella dansscenen.

2009 beslöt sig duon för att gå skilda vägar och Fred Falke bevisade snabbt att sin framgång och talang inte var beroende av duons samarbete. 2009 blev Fred Falkes mest framgångsrika år dittills och sann till sina rötter fortsatte han pumpa ut disco osande househits och har även blivit en av dom mest eftertraktade houseartisterna att samarbeta med genom sina fantastiska remixer av Sugababes, Eric Prydz och Digitalism.

Efter att ha slagit fast sin kompetens som en kapabel soloartist fortsätter Falke med sitt kall att åter etablera Disco House som en av Frankrikes absolut finaste exporter. Med sin hypade liveshow där Falke själv spelar bas har han tagit sig an världen och höjt sig till den stjärnstatus hans plats i housemusikens historia alltid har berrätigat honom till. Get le groove on när Frankrikes finaste houseveteran besöker oss på Debaser.

Tracasseur (Residents / Warm-Up)
Med en världsledande blogg och dj-gigs runtom i hela Europa, såsom två somrar på raken bokade till Exit-festivalen i Serbien till Paris, Berlin, Madrid och Warsawa samt episka kvällar på allt från Kåken, Slakthuset till Sommar, så vet ni att det utlovas tunga beats och glada melodier i nu discons tecken.

Med sina olika klubbar genom åren har de bokat hit allt från Bag Raiders, Xinobi, Mustang, Justin Faust, Tesla Boy, Young Empires, Class Actress, Fare Soldi och The Zombie Kids för att nämna några. Dessutom när kvällen går av stapeln så har Tracasseur helgen innan precis haft premiär för sin nya klubb nere i självaste Paris, får se vad de har med sig tillbaka för minnen därifrån…