x
Nicki Minaj

Nicki Minaj
Annexet
D. 2012.08.06 Kl. 19:30

NICKI MINAJ TILL ANNEXET!

Hon är en av planetens hetaste artister just nu och förra årets absolut största genombrott. Nu kan vi meddela att hip-hopens nya drottning och frontfigur Nicki Minaj kommer till Sverige med sin “Pink Friday TOUR” för en konsert på Annexet fredagen den 8 juni.

Med sin helt unika stil och blandning av rap och sång blev 2011 ett fantastiskt år för Nicki Minaj. Hon sålde platina flera gågner om med debutalbumet “Pink Friday” – ett album som levererade fler singlar på billboardlistan än någon annan kvinnlig rapartist tidigare. Nicki blev också den första artisten att ha 7 singlar på Billboard Hot 100-listan samtidigt. Hon turnerade USA runt för slutsålda arenor tillsammans med sin vän och mentor Lil Wayne och gästspelade även på Britney Spears USA-turné.

Förutom en drös priser från 2011 MTV Video Music Awards och 2011 American Music Awards, blev hon nyligen också nominerad till tre Grammys för Best New Artist, Best Rap Performance och Best Rap Album.

Nu är snart uppföljaren här, albumet "Pink Friday...Roman Reloaded", där nya singeln “Starships” produceras av vår svenske stjärnproducent och Grammy-vinnare Red One.

Med 3 miljoner sålda album världen over, 15 miljoner “likes” på Facebook, 8,5 miljoner followers på Twitter och en popularitet som växer för varje dag, ser det ut som att 2012 kommer bli ett ännu större och bättre år för detta 1.57 cm höga, beundransvärda, stilbildande och explosiva fenomen.

Förband är Sveriges nya rap-hopp Adam Kanyama.

Sverige – Välkomna Nicki Minaj!

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!