x

Kickoff För Siestafestivalen!
Debaser Malmö
D. 2012.11.04 Kl. 19:00

Sveriges sydligaste festival, Siesta!, firar 10 år och bjuder än en gång på en härlig blandning av internationell och svensk artistelit, i år med extra pompa och ståt! I anda med denna fantastiska musikfestival bjuder Debaser på en kväll med några av de bästa band Malmö har att erbjuda!

Vaganza Trailerpark
Under en solig dag i Maj 2009 på en uteservering i Möllan lades grunden för Vaganza Trailerpark, ett fyra man och en kvinna starkt rockband av den mest partyglada sorten. Styrt av svängiga rock-riff och Jessica Bergkvists karaktäreistiska stämma av female fury, energiskt och aggressiv skapar Vaganza Trailerpark en adrenalinstinn blanding av garage, stoner, surf och punk.

Vaganza Trailerparks vars främsta mål är att spela live så ofta som möjligt är en upplevelse som inte får missas då bandet likt ett regnbågsfärgat godståg kör över sin publik med sin explosiva liveshow.

The Recon
Malmö-kvartetten The Recon har hållit på sen 2005. Med influenser som Kings of Leon, Sister Hazel, Royal Republic har Joakim Nilsson, Jimmy Nilsson, Jimmy Lindström och Patrik Nilsson charmat publik med smittande melodier och starka refränger på såväl stora som små scener.

Jackie Khan har tyvärr fått ställa in, men The Luxe ersätter! Vi välkomnar Malmöbandet The Luxe (Alt/rock/pop) som under 2011 genomfört mer än 30 livespelningar. I somras tog dem en paus, klev in i studion och i slutet av September släpptes dubbelsingeln "Olivia & A Part of The Game".

"En kvartett som med imponerande självklarhet vet hur man skapar storslagna melodier. Det finns en uppenbar, genuin kärlek till popmusik som övertygar både på scen och i Studion." Patrick Wirén, GAFFA

Djs är Linus & Evelina (Möllan.nu)