x

Klubb Lottarox: Bring Me the Fucking Riot… Man + Vulkano
Debaser Medis
D. 2012.11.05 Kl. 19:00

Bring me the fucking riot... man, bandet som levererat hits (s.k käftsmällar) sedan 2002 behöver väl knappast någon närmare presentation. Den 16 april kommer Bring me the fucking riot... mans tredje och sista skiva. Detta är början på slutet, under våren och sommaren kommer dom göra sina sista spelningar och passar då på att göra ett stopp på Debaser Medis.

Vulkano
Som dom flesta av oss känner till beslutade sig tokhyllade Those Dancing Days att på toppen av sin karriär ta en paus på obestämd tid. Vad kanske inte alla av oss vet är att ur detta beslut uppstod den explosiva trion Vulkano frontad av Cissi Efraimsson, Lisa Pyk Wirström på synt och Rebecka Rolfart på bas.

I motreaktion till den komersiella popscenens kärlekstexter har Vulkano sökt sig till djupare texter om naturfenomen och mytologi, något som ger trion betydligt mer svängrum när det kommer till det musikaliska skapandet.

Lizzie and The Yes Men
Frontade av Lizzie Holdforth, tidigare medlem i Bodies Of Work, uppbackad av Andy Goodman, Keir Greenaway och Brendan Bailey bör inte dömmas av sitt välstädade yttre. När bandet börjar spela är det inte långsam lounge utan glatt sprakande indiesurf det bjuds på. Tack vare bandets uppväxt med den brittiska musikkulturen anas influenser av både Amerika och England. Det är en härlig blandning av surf, garage, punk och brittpop som framförs både träffsäkert och elegant. Och dessutom ett band som lyckats sälja ut XOYO i London med Those Dancing Days.

Bakom Klubb LOTTAROX hittar man ett gäng Italienska promotors som driver klubbar i såväl England som Italien. I DJ-båset hittar ni även SvMK, Club Nme Berlin m.fl!