x

Nickelback
Hovet
D. 2012.12.09 Kl. 19:30

De är ett av världens största rockband och i höst kommer denna miljonsäljande kanadensiska kvartett till Sverige för en konsert på Hovet i Stockholm den 12 september.

Som en del av deras världsturné kommer Nickelback alltså till Europa och Sverige i höst som en av världens just nu populäraste live-akter. I över ett decennium har de varit ett av planetens absolut största rockband och anledningen till detta kommer de garanterat visa alla svenska fans i september. Med fans bestående av allt från Chris Martin från Coldplay till Timbaland visar de på vilken bredd de har och hur betydelsefulla de faktiskt är.

Det är inte för inte som Billboard utnämnde dem till “Group of the Decade” 2009, har man sålt över 45 miljoner album så har man. Med senaste albumet “Here & Now” och dess mottagande av fansen visar de återigen att världen törstar efter mer kanadensisk rock från denna kvartett. Sångaren, gitarristen och frontfiguren Chad verkar minst sagt sugen på att komma hit för att om inte släcka så åtminstone tillfälligt tillfredställa den törsten när han låter hälsa:

“We can't wait to get back and play for our fans in Europe. Our shows there are always some of the most memorable for us and it's all because of the fans.”

Alla ni fans av modern rock när den är som bäst bör skriva in “Nickelback på Hovet” under den 12 september i kalendern. Det har vi redan gjort.

Förband är det amerikanska rockbandet Daughtry.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!