x

Menyou Och the Ballroom Band På Countrydoftande Turné!
Nöjesfabriken hämta på Scala
D. 2012.29.03 Kl. 19:30

The Ballroom band och den internetbaserade musiktjänsten Menyou ger sig ut på vägarna för att sprida glädje, värme och kunskap. Med på turnén följer prominenta gäster som Daniel Lemma, Jesper Lindberg, Linda Ström, Johan Johansson, Christian Kjellvander och Anna Stadling.
Att internetföretag och countryband slår sina påsar ihop tillhör inte det vanliga. Men när Martin Andersson från The Ballroom Band först fick höra om Menyou blev han omedelbart nyfiken,
-- Jag tänkte direkt att det här är en musiktjänst som står på musikernas sida, som vill skapa något positivt tillsammans med artisterna och deras publik. Det här vill jag hjälpa till med.
Efter några möten med Menyou blev Martin ansvarig för “artist relations”. För Martin var det självklart att en turné skulle sättas ihop för att få ut budskapet.
-- Syftet med turnén är dels att vi vill ut och spela och ha kul, men vi vill även sprida det positiva budskapet att det går att nå ut till så många med de verktyg som finns tillgängliga på internet. Det råder ingen tvekan om att Menyou är ett verktyg som verkligen kan göra stor skillnad för musiker och artister, speciellt på det lokala planet, säger Martin.
18 förköp 20 i dörren