x

Star for Life on Tour
Sporthallen
D. 2012.29.09 Kl. 18:00

The Moniker & Shirley Clamp
”Det coolaste jag har varit med om” The Moniker

”En av de mäktigaste känslor jag upplevt i hela mitt liv” Måns Zelmerlöw

”Varm, varierande och storslagen. En afrikansk injektion i ett kylslaget Sverige” Norrköpings Tidningar 2011


Star for Life följer upp succén från förra hösten med en ny konsertturné. Förra året sågs våra konserter av 30 000. 7000 ungdomar var med i masskörer tillsammans med Star Choir från Sydafrika och en mängd kända svenska artister. Liksom förra året leder Triple & Touch föreställningen tillsammans med Thandiwe Mazibuko från Sydafrika.

Under årets konsertturné förädlar vi vårt koncept med mycket ny musik, dans och underhållning på hög nivå. The Moniker, som de flesta är överrens om var en lysande stjärna under förra turnén, kommer att stå på scenen tillsammans med hundratals lokala ungdomar i en storslagen masskör. The Monikers musikalietet och värme gjorde honom till en självklar favorit hos publiken, ungdomarna i kören och våra sydafrikanska artister. Ny för i år är supersköna och välmeriterade Shirley Clamp som även hon helhjärtat stöttar Star for Life..

Star for Life arbetar för att stärka ungdomars självkänsla och för att förverkliga drömmar Genom föreställningen ges möjligheter för många ungdomar att just uppfylla sina drömmar.

”Tack, ni gav mig faktiskt en dröm och ett mål, det har jag aldrig haft förut!” Jesper från Skellefteå 2011


Konserterna sponsras av bland annat Nordea och PostkodLotteriet.

En kväll av afrikansk och svensk underhållning där överskottet går till hiv bekämpning i södra Afrika.