x

Lindstrøm + Leo Forssell
Debaser Medis
D. 2012.05.05 Kl. 19:00

Det är med både glädje och vemod vi på klubb Ljudtest postar detta event. Dels har vi gjort en väldigt bra bokning som vi är otroligt stolta över, men det är även sista klubbkvällen för Ljudtest på Debban denna vår innan vi tar ett sommaruppehåll, då vi packar ihop och flyttar utomhus. Vi är helt säkra på att det här blir en oförglömlig kväll. Vi tänker att det kommer bli så varmt på golvet att vi måste avsluta allt med nattbad i Årstaviken. Vi ses ovan ytan. Väl mött!

Det är nu tio år sedan Hans-Peter Lindstrøm startade skivetiketten Feedelity där han har gett ut otaliga, högt ansedda eps och singlar som gjort honom till en utav de mest respekterade producenterna på den internationella klubbscenen. Dels för vad han åstadkommit själv, men även för det han producerat tillsammans med parhästen Prins Thomas.

Han har remixat artister som Franz Ferdinand, Killers, Roxy Music, Doves, Bordoms, The Horrors och LCD Soundsystem men det som fick honom att bli ett erkänt namn i DJ-kretsar var när han 2005 släppte egna 12" I Feel Space som sålt smått otroliga 17.000 ex världen över. 2008 kom det första egna riktiga albumet, kritikerhyllade "Where You Go I Go Too". Två år senare släppte han albumet "Real Life Is No Cool" tillsammans med Christabelle Sandoo, ett poppigare verk med mer fokus på sång och melodier som lyckades ta honom från dansgolvet till soffan i folkhemmet.

Hans rymdliknande disco kan ta precis vilken form som helst, och ingen vet väl riktigt i vilken skepnad den kommer uppenbara sig härnäst. Det enda vi vet är att det kommer vara magnifikt.

Då en säsongsavslutning ska firas ordentligt kör vi fri entré innan 22!