x

Stockholm Music & Arts Endagsbiljett
Skeppsholmen
D. 2012.03.08 Kl. 14:00

Stockholm Music & Arts 2012 Endagsbiljett

Stockholm är en sommarstad utan jämförelse och Skeppsholmen är rent bokstavligen hjärtat omgiven av stans glittrande vattenlandskap. Stockholm är också en kulturell och folklig utgångspunkt i Sverige och Skandinavien, en stad som likt många i världen förtjänar en internationell musikfest. Med mat och dryck och umgänge i urban skärgårdsmiljö njuter Ni staden, sommaren, konsten och musiken – Stockholm Music & Arts är här.

På Skeppsholmen 3-5 augusti står starka musikaliska artistskap och ett initierat konstprogram i centrum. Med goda grannar och med Skeppsholmsfestivalen, Stockholm Jazz & Blues och Sthlm Jazz Fest goda minne tar vi avstamp mot ett ambitiöst och högkvalitativt program. Vi ser det som en unik möjlighet att faktiskt skapa något som i slutändan kan utöka upplevelsen av högkvalitativ musik och kultur i vår huvudstad.

"Efter decennier av musikfestivaler, främst i jazzens tecken, är det roligt att Stockholm Music & Arts tar vid på Skeppsholmen. Vi önskar dem all lycka till och hoppas att få fortsätta och utveckla ett gott samarbete med Luger. Det ska bli väldigt roligt att se alla artister!"
-Lena Åberg Frisk, Stockholm Jazz

Stockholm Music & Arts 2012

The Music:
fredag 3 augusti
Antony & The Johnsons med Sveriges Radios Symfoniorkester
Patti Smith & Her Band
Marianne Faithfull
Frida Hyvönen

Jamie N Commons

Åldersgräns 13 år
www.stockholmmusicandarts.com
www.luger.se